Urgo Aften Mondwondjes Fruitsmaak Filmogel 6ml

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

URGO Filmogel® Aften en mondwondjes verlicht de pijn snel en duurzaam. Het is een pijnwerend schild dat de wond beschermt tegen externe invloeden (voeding, tanden, beugel enz.) en voor een betere genezing van de aften zorgt.

Gebruik
Gebruiksaanwijzing:

1. Veeg de spatel af aan de rand van het flesje.

2. Breng de resterende hoeveelheid aan met het uiteinde van de spatel om de aft of laesie volledig te bedekken.

3. Laat het product ongeveer tien seconden drogen en sluit dan de mond: er wordt een zichtbare film gevormd.Als de film de aft of de laesie niet volledig bedekt, herhaalt u de toepassing.4. Herhaal de behandeling zo vaak als nodig, tot

4 keer per dag, bij voorkeur voor de hoofdmaaltijden, totdat de wond volledig is genezen (3-5 dagen).

5. Zolang de film zichtbaar is hoeft u het product niet opnieuw aan te brengen

.6. De hygiëne van het product wordt gegarandeerd door de samenstelling. U hoeft de spatel dus niet te reinigen na gebruik

.7. De flacon goed sluiten na gebruik

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar

Samenstelling

Samenstelling
Alcohol, Cellulosederivaat, carbonzuur, mineraal zuur, water, aroma, sucralose

Contra indicatie
Contra-indicaties

Niet aanbrengen op grote (diameter >1cm) of herpetiforme (een zeer groot aantal zeer kleine aften) aften waarzoor het advies van een arts vereist is. Niet aanbrengen op besmette wonden, brandwonden, diepe wonden (die bloeden). Gebruik het product niet wanneer u allergisch bent voor salicylaatderivaten.

In afwezigheid van studies bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, wordt het gebruik van het product afgeraden bij deze doelgroepen.

Gegevens
CNK3691037
FabrikantenUrgo
MerkenUrgo
Breedte101 mm
Lengte148 mm
Diepte30 mm