Vinalac Caps 30

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vinalac is een vitamine- en mineralencomplex verrijkt met lactobacillen, aangepast aan de specifieke behoeften van vrouwen tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Vinalac bevat een selectie van vitamines en mineralen die bijdragen tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem. Tijdens de zwangerschap en de borstvoeding is het belangrijk een extra ondersteunende dosis vitamines en specifieke mineralen te nemen om te voorzien in de voornaamste behoeften van de mama en om te zorgen voor een optimale ontwikkeling van de toekomstige baby.

Gebruik

1 capsule per dag bij de maaltijd.

Samenstelling

3mg B-caroteen; 2,1 mg Vit B1; 2,4 mg Vit B2; 27 mg Vit B3; 12 mg Vit B5; 4 mg Vit B6; 2 μg Vit B12; 120 mg Vit C; 20 μg Vit D; 15 mg Vit E; 100 μg Biotine; 400 μg Foliumzuur; 25 μg Chroom; 28 mg IJzer; 150 μg Jodium; 1,10 mg Koper; 75 mg Magnesium; 1 mg Mangaan; 75 μg Molybdeen; 70 μg Selenium; 7,5 mg Zink; 30 mg Gember; 5 miljard L. rhamnosus HN001; 300 mg DHA; 63,8 mg EPA

Indicatie

Voedingssupplement voor de vrouw tijdens de conceptieperiode, de zwangerschap en de borstvoedingsperiode.

Gegevens
CNK4286910
FabrikantenAxone Pharma, Vesale Pharma
MerkenVinalac